SHIPPING POLICY

Kos pembungkusan dan penghantaran setiap produk adalah bergantung kepada berat produk, saiz produk dan lokasi pembeli. Kesemua nilai di tentukan sendiri oleh pihak penghantaran iaitu Pos Laju/Pos Malaysia/Pos Register. Kos penghantaran akan dikenakan setelah and membuat tempahan dan menyatakan lokasi anda

RETURN POLICY

Sila hubungi syarikat Quesera Collections dengan menelefon nombor atau whatapps ke 0129106600 untuk memaklumkan kami mengenai pemulangan .

Kami akan membuat penukaran barangan berdasarkan perkara berikut:

a.  Penghantaran produk yang salah, saiz atau jenis.

b.  Tuntutan untuk pertukaran hendaklah dibuat dalam masa satu minggu penghantaran.

c.  Semua produk hendaklah dipulangkan setelah dijaga dengan munasabah (seperti, ia tidak boleh menunjukkan tanda-tanda kelusuhan atau kerosakan, dan hendaklah dalam keadaan yang asal membolehkan kami menjualnya semula dengan label yang lengkap dan tag ).

‚Äč

RETURN STATUS

Kami akan memeriksa produk  ini apabila diterima dan, dan jika ia layak untuk pemulangan atau pertukaran di bawah Terma dan Syarat Quesera Collection akan mengatur pertukaran atau pemulangan wang yang sama nilai dengan pembelian produk  ini, dan menghantar resit pemulangan kepada anda melalui e-mel atau whatapps

PAYMENT METHOD

Segala pembayaran akan terus dibayar ke account QUESERA COLLECTION melalui online transfer, debit card ataupun paypal

WHOLESALE INQUIRIES

 QUESERA COLLECTIONS juga bersedia menerima sebarang tempahan SEDONDON warna pilihan dan corak sulaman sendiri (custom made) untuk sebarang majlis. Hubungi kami terus di 012-9106600 (Nur) untuk terus mendapatkan konsultasi secara percuma.

0